Wachtwoord vergeten

Je bent een externe bezoeker/alumnus zonder AHK-account en wilt je wachtwoord wijzigen of je bent jouw wachtwoord vergeten.

Stap 1: Inloggen

Open de website van de Leerpodium digitale leeromgeving LMS, DLO of STAGES op een computer

• https://ahk.leerpodium.nl/
    (Breitner Academie, Reinwardt Academie, Academie voor Theater en Dans, AHK Docentprofessionalisering)

Kies voor login optie ‘Geen AHK account en toch inloggen’

Stap 2: Wachtwoord wijzigen/vergeten?

Kies ‘Wachtwoord vergeten?’

Vul het e-mailadres in waarmee je binnen Leerpodium bekend bent.

Klik op ‘Nieuw wachtwoord aanmaken’

Het is mogelijk dat deze e-mail in je Spam terecht komt.

Je ontvangt een e-mail op je geregistreerde privé e-mailadres.

Gebruik de link in de e-mail om een eigen wachtwoord in te stellen.

Daarna kun je inloggen met je e-mailadres en het gekozen wachtwoord.

Heb je geen e-mail ontvangen, bel de ICT Servicedesk op +31 (0)20 527 7752

Heb je een vraag, neem contact op met de AHK ICT Servicedesk op +31 (0)20 527 7752, of mail servicedesk@ahk.nl